fbpx

Bewuster vlees eten

BEWUSTER VLEES ETEN

Eet je vlees, misschien wel drie keer per dag, maar wil je minderen? Probeer dan de 30 daggen Veggie Challenge van ProVeg met tips en adviezen.

LEES ONZE BLOGS

Walnoten Wellington, een heerlijk recept voor kerst!

Dit heb je nodig  (dit is voldoende vulling voor 2 “broden” a 6 plakken hartig taartbladerdeeg) Een bakje kastanje champignons 250 gr (fijn gesneden) 250 gram gepelde walnoten (fijnhakken) Een klein bakje (vegan) zuivelspread of kokoscreme Zongedroogde tomaatjes (in olie) fijngesneden ca. 2 eetlepels Verse rozemarijn , paar takjes knoflook, 2 grote tenen Blikje gekookte

Lees verder

Pompoen-pecanburger

Vandaag delen we een recept met pompoen en noten, een topcombinatie. We maken zelf een burger met pecannoten, amandelen en hazelnoten. Een stevige, eiwitrijke burger waar je een flinke work-out op kunt volhouden! Ingrediënten voor 4 personen 375 g pompoen, in blokjes 90 g pecannoten 30 g amandelen 30 g hazelnoten 4 el kurkuma 3

Lees verder

Open lasagne met asperges en doperwten

Open lasagne met asperges en doperwten We delen hier een favoriet recept van Isabel. Ze heeft dit recept geleerd van haar allerliefste oppas Pau Pau. Vandaag op het menu: open lasagne met asperges en doperwten! Ingrediënten Voor 4 personen 16 asperges, wit of groen 300 g doperwten 50 g pijnboompitten 12 lasagnebladen 400 ml crème

Lees verder

Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees.

STOPPEN MET VLEES

Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn.

MEER WETEN?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.