fbpx

Doneer

DONEER

STEUN ONS

Stoppen met vlees is een 100% non-profit project van ANBI stichting Bridgeman Foundation. Alle opbrengsten van het boek komen ten goede aan het project, maar dat is niet genoeg.

Het succes van Stoppen met vlees hangt af van jouw steun. We hebben geld nodig om de effecten van vleesconsumptie onder de aandacht te brengen via: (online) advertenties, (online) marketing, het maken van video’s en andere manieren om meer aandacht en bewustzijn te genereren op de effecten van vleesconsumptie in Nederland.

Inkomsten die we niet voor het project kunnen gebruiken worden gestort op de rekening van Eyes on animals, een dierenwelzijnsorganisatie die geweldig werk doet in stallen, slachthuizen en transport.

** Wanneer je kiest voor jaarlijkse donatie dan geeft je bij de eerste betaling via iDEAL toestemming aan Bridgeman Foundation om een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Bridgeman Foundation. Als je het toch niet eens bent met deze afschrijving kun je deze altijd laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag de bank naar de voorwaarden.

 

Donatieformulier


MEER WETEN?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.