fbpx
Mijn Vegan winkel en biologische lunchroom in Gouda
Marleen Schrijvers – YourFoodprint –
De vegan winkel met biologische lunchroom Your Foodprint in het centrum van Gouda is vanaf februari dit jaar geopend. Marleen Schrijvers, de eigenaresse van Your Foodprint, heeft hard naar de opening toe gewerkt. Door middel van crowdfunding kon zij eindelijk haar droom realiseren om iedereen kennis te laten maken met de veganistische levensstijl.
 

Vanuit mijn eigen passie ben ik de veganistische webshop Your Foodprint begonnen en ik wilde de online shop heel graag uitbreiden naar een winkel met lunchroom. Gouda is een gezellige, historische stad, waar de winkel met lunchroom heel goed tussen past. Your Foodprint is met de duurzame winkel én biologische lunchroom een uniek concept en is een groene plek in Gouda. Door bij Your Foodprint langs te komen draag je bij aan een groene voetafdruk die ik

Cheezecake!

met Your Foodprint probeer achter te laten op de aarde.

Bij Your Foodprint verkoop ik veganistische levensmiddelen, zoals vegan chocolade, kaas-, zuivel- en vleesvervangers, plantaardige koekjes en snoepjes, bier en wijn. Daarnaast zijn er niet alleen vitaminen en vegan kookboeken te verkrijgen, maar ook producten om duurzaam te leven, zoals broodtrommels, lunchbags, natuurlijke handzeep, broodzakken en nog veel meer.
 
In de winkel is ook een biologische lunchroom waar je kunt genieten van al het plantaardig lekkers dat de menukaart te bieden heeft. Van heerlijke zelfgemaakte verse smoothies, BBQ jackfruit, vegan zalm van gerookte wortel tot aan een wrap met veganistische gyros; het is allemaal biologisch en zeker het proberen waard. Het is ook heerlijk om je dag gezond te beginnen met een biologisch ontbijtje. Ook voor bij de (slow) koffie is er keuze uit ambachtelijke appeltaart,chocoladenotentaart met vijgen en dadels en huisgemaakte vegan cheezecake. En er zijn geen dierlijke ingrediënten gebruikt voor de bereiding van alle gerechten.
 
Ik ben zelf om verschillende redenen veganist geworden, een lifestyle die mij heel goed bevalt en die ik graag wil delen met anderen. Mijn doel is dat je op een gemakkelijke manier in aanraking komt met veganistische producten en een plantaardige levensstijl, geheel of gedeeltelijk, toegankelijk wordt. Dit doe ik door lekkere veganistische producten aan te bieden in de webshop, lunchroom en winkel van Your Foodprint.
 
Your Foodprint is gevestigd op de Lange Tiendeweg 44 in Gouda en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Ook op koopzondagen ben je van harte welkom om tussen 12:00 en 17:00 uur langs te komen.

Marleen Schrijvers – www.yourfoodprint.nl

Volg Yourfoodprint ook op Instagram en Facebook.

GERELATEERDE BLOGS

Thaise pindasoep met spitskool

Dit is een heerlijke maaltijdsoep voor de wat koelere zomeravonden. Ingrediënten: 3 teentjes knoflook gesnipperd Druivenpit-olie Verse koriander Halve rode peper in ringen 2 cm verse gember gesnipperd of geraspt

Lees verder

Pompoen-pecanburger

Vandaag delen we een recept met pompoen en noten, een topcombinatie. We maken zelf een burger met pecannoten, amandelen en hazelnoten. Een stevige, eiwitrijke burger waar je een flinke work-out

Lees verder

Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees.

STOPPEN MET VLEES

Robert Brigdeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn.