STOPPEN MET VLEES
Eet je vlees, maar wil je er helemaal vanaf en vegetarisch gaan eten? Doe dan mee aan de 30 dagen Vegetarisch Challenge van de Vegetariërsbond.
BLOGS OVER STOPPEN MET VLEES
Open lasagne met asperges en doperwten
Open lasagne met asperges en doperwten We delen hier een favoriet recept van Isabel. Ze heeft dit recept geleerd van haar allerliefste oppas Pau Pau. Vandaag op het menu: open lasagne met asperges en doperwten! Ingrediënten Voor 4 personen 16 asperges, wit of groen 300 g doperwten 50 g pijnboompitten 12 lasagnebladen 400 ml crème
Zoete-aardappelpizza met vijgen en gorgonzola
Vandaag op het menu: zoete-aardappelpizza met vijgen en gorgonzola. Het ultieme comfortfood! Zoete aardappel, vijgen en gorgonzola… Wij vinden het een winning team! Ingrediënten Voor 4 personen 500 g zoete aardappel, geschild en in blokjes 100 g havermout 2 eieren 1 aubergine, in dunne plakken 1 rode ui, in ringen 1 el balsamicoazijn 150 g
Gnocchi bake met aubergine en mozzarella
Dit is een heerlijk recept voor de herfst van De Hippe Vegetariër, het recept komt uit het boek de Vegabijbel. Wil je het complete boek met al deze fantastische recepten? Het is te bestellen door hier te klikken Ingrediënten 400 g aardappelgnocchi (kant-en-klaar) 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 aubergine, in blokjes 600 g
Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees.
STOPPEN MET VLEES
Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn.
MEER WETEN?
Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.