STOPPEN MET VLEES
Eet je vlees, maar wil je er helemaal vanaf en vegetarisch gaan eten? Doe dan mee aan de 30 dagen Vegetarisch Challenge van de Vegetariërsbond.
BLOGS OVER STOPPEN MET VLEES
Thaise pindasoep met spitskool
Dit is een heerlijke maaltijdsoep voor de wat koelere zomeravonden. Ingrediënten: 3 teentjes knoflook gesnipperd Druivenpit-olie Verse koriander Halve rode peper in ringen 2 cm verse gember gesnipperd of geraspt 2 Blik volle kokosmelk a 270 ml Tuinkruidenbouillon Limoensap (halve limoen) 1 stengel lemongrass (gekneusd) Pindakaas 3 ruime eetlepels Kurkumapoeder 1 theelepel Gele Currypasta 2
Walnoten Wellington, een heerlijk recept voor kerst!
Dit heb je nodig (dit is voldoende vulling voor 2 “broden” a 6 plakken hartig taartbladerdeeg) Een bakje kastanje champignons 250 gr (fijn gesneden) 250 gram gepelde walnoten (fijnhakken) Een klein bakje (vegan) zuivelspread of kokoscreme Zongedroogde tomaatjes (in olie) fijngesneden ca. 2 eetlepels Verse rozemarijn , paar takjes knoflook, 2 grote tenen Blikje gekookte
Pompoen-pecanburger
Vandaag delen we een recept met pompoen en noten, een topcombinatie. We maken zelf een burger met pecannoten, amandelen en hazelnoten. Een stevige, eiwitrijke burger waar je een flinke work-out op kunt volhouden! Ingrediënten voor 4 personen 375 g pompoen, in blokjes 90 g pecannoten 30 g amandelen 30 g hazelnoten 4 el kurkuma 3
Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees.
STOPPEN MET VLEES
Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn.
MEER WETEN?
Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.