PLANTAARDIG ETEN
Eet je al vegetarisch en ben je gemotiveerd om de volgende stap te zetten? Probeer de 30 dagen Vegan Challenge van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.
BLOGS OVER VEGAN ETEN
Gnocchi bake met aubergine en mozzarella
Dit is een heerlijk recept voor de herfst van De Hippe Vegetariër, het recept komt uit het boek de Vegabijbel. Wil je het complete boek met al deze fantastische recepten? Het is te bestellen door hier te klikken Ingrediënten 400 g aardappelgnocchi (kant-en-klaar) 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 aubergine, in blokjes 600 g
Warme Aardappel Salade met Avocadomousse
De meeste mensen eten aardappels alleen maar als bijgerecht bij de hoofdmaaltijd. Wij willen je daarom laten zien dat er nog veel meer manieren zijn om aardappels te eten, zoals deze warme aardappel salade. De salade is lauwwarm het lekkerst en geeft een heerlijk smeuïg mondgevoel. Daarnaast vult de salade enorm en ziet hij er
Wellington met pompoen, feta en cranberry’s
Dit is een heerlijk recept voor de herfst van De Hippe Vegetariër, het recept komt uit het boek de Vegabijbel. Wil je het complete boek met al deze fantastische recepten? Het is te bestellen door hier te klikken Ingrediënten 800 g flespompoen, schoongemaakt en in blokjes 4 rode uien, in ringen 2 el balsamicoazijn
Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees.
STOPPEN MET VLEES
Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn.
MEER WETEN?
Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.