fbpx

Voedselverspilling

VOEDSELVERSPILLING

VLEES EN VOEDSELVERSPILLING– 

Ik wil flexitariër worden

Eet je vlees, misschien wel drie keer per dag, maar wil je minderen? Probeer dan de 30 daggen Veggie Challenge van ProVeg met tips en adviezen.

Ik wil vegetariër worden

Eet je vlees, maar wil je er helemaal vanaf en vegetarisch gaan eten? Doe dan mee aan de 30 dagen Vegetarisch Challenge van de Vegetariërsbond.

Ik wil vegan worden

Eet je al vegetarisch en ben je gemotiveerd om de volgende stap te zetten? Probeer de 30 dagen Vegan Challenge van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

BLOG – VOEDSELVERSPILLING– 

Gnocchi bake met aubergine en mozzarella

  Dit is een heerlijk recept voor de herfst van De Hippe Vegetariër, het recept komt uit het boek de Vegabijbel. Wil je het complete boek met al deze fantastische recepten?  Het is te bestellen door hier te klikken Ingrediënten 400 g aardappelgnocchi (kant-en-klaar) 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, geperst 1 aubergine, in blokjes 600 g

Lees verder

Warme Aardappel Salade met Avocadomousse

De meeste mensen eten aardappels alleen maar als bijgerecht bij de hoofdmaaltijd. Wij willen je daarom laten zien dat er nog veel meer manieren zijn om aardappels te eten, zoals deze warme aardappel salade. De salade is lauwwarm het lekkerst en geeft een heerlijk smeuïg mondgevoel. Daarnaast vult de salade enorm en ziet hij er

Lees verder

Een eerlijk verhaal over de productie en consumptie van vlees.

STOPPEN MET VLEES

Robert Bridgeman gaat in Stoppen met vlees op zoek naar het antwoord en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor wie wil minderen of stoppen met het eten van vlees. Dit boek gaat over de toekomst van ons voedsel, gezondheid, milieu en dierenwelzijn.